Društvo

"GILJOTINSKA BOL ME RASTURILA" Glumica se bori za život, njene slike razaraju dušu (FOTO)

Glumica Mirjana Majurec (67) i dalje vodi borbu s karcinomom. Prije dvije godine je metastazirao i nakon odluke ljekarskog tima Mirjana je završila na radioterapiji.

"GILJOTINSKA BOL ME RASTURILA" Glumica se bori za život, njene slike razaraju dušu (FOTO)
FOTO: MINJA MAJUREC/FACEBOOK

Punih devet godina bori se s teškom bolešću, a na Fejsbuku se ovih dana požalila na probleme kroz koje prolazi.

Posted by Minja Majurec on Saturday, October 26, 2019

Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra da primim sedmu hemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz “Nisi sama – ideš s nama” misli na mene i sve je OK. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca. Nemam punjač, ali imam vas – napisala je u emotivnom priznanju glumica.

Crni petak 💔7 dana čekam da mi dođe Pomoć u kućiIli PatronažnaIli netko tko je zadužen za same i bolesneI slomljene rukeRasprodajem vjeru u sustav socijalnih sluzbi

Posted by Minja Majurec on Friday, November 29, 2019

Prošlog ljeta razmišljala je o povratku glumi, rekla je da je vratila energiju i da je spremna da radi. Ipak, bolest ju je opet naterjala na borbu. Podršku su joj pružili brojni prijatelji i poznanici, koje je rastužila svojom objavom, prenose domaći mediji.

(Blic)