Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“GILJOTINSKA BOL ME RASTURILA” Glumica se bori za život, njene slike razaraju dušu (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: Minja Majurec/Facebook

Glumica Mirjana Majurec (67) i dalje vodi borbu s karcinomom. Prije dvije godine je metastazirao i nakon odluke ljekarskog tima Mirjana je završila na radioterapiji.

Punih devet godina bori se s teškom bolešću, a na Fejsbuku se ovih dana požalila na probleme kroz koje prolazi.

Gepostet von Minja Majurec am Samstag, 26. Oktober 2019

– Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra da primim sedmu hemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz “Nisi sama – ideš s nama” misli na mene i sve je OK. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca. Nemam punjač, ali imam vas – napisala je u emotivnom priznanju glumica.

Crni petak 💔7 dana čekam da mi dođe Pomoć u kućiIli PatronažnaIli netko tko je zadužen za same i bolesneI slomljene rukeRasprodajem vjeru u sustav socijalnih sluzbi

Gepostet von Minja Majurec am Freitag, 29. November 2019

Prošlog ljeta razmišljala je o povratku glumi, rekla je da je vratila energiju i da je spremna da radi. Ipak, bolest ju je opet naterjala na borbu. Podršku su joj pružili brojni prijatelji i poznanici, koje je rastužila svojom objavom, prenose domaći mediji.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO