Zabava

Glasine o borbi sa opakom bolešću potresla sve fanove: Bora Đorđević nestao iz javnog života

Posljednjih par godina sve češće se mogu čuti glasine da Bora Đorđević ima zdravstvene probleme, a u prilog tome govori činjenica da je nestao iz javnog života.

Glasine o borbi sa opakom bolešću potresla sve fanove: Bora Đorđević nestao iz javnog života
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Kada je na početku pandemije viđen u gradu sa trećom suprugom Dubravkom, koja je od njega mlađa 28 godina, nije moglo proći neprimijećeno da otežano hoda, a negdje u tom periodu pričalo se i da je hospitalizovan u Urgentnom centru.

Frontmen „Riblje čorbe“ niti je potvrdio, niti demantovao da je bolestan, a na direktna novinarska pitanja pisanim putem je odgovarao da bend priprema novi album i da se raduje skorašnjim koncertima.

– Nije tačna informacija da Bora ima kancer prostate. On se osjeća dobro. Čujemo se svakodnevno – izjavio je klavijaturista “Riblje čorbe“ Nikola Zorić krajem 2020. i napomenuo da Bora zapravo ne daje izjave jer je, kao svi u grupi, skrhan zbog smrti Miše Aleksića, koji je preminuo od posljedica korone.

Pročitajte još

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici „Riblje čorbe“ objavljene su fotografije sa dva koncerta koja su od početka godine imali u Sloveniji. No, Beograđani su Boru posljednji put vidjeli uživo prošlog ljeta na Tašmajdanu, na koncertu koji je održan u čast Miše Aleksića.

Na bini se pojavio sa vidnim viškom kilograma i, mada je morao da sjedi prilikom nastupa, pjevao je kao u dobra stara vremena. A to je poštovaocima njegovog lika i rada i najvažnije, piše Avaz.

Prihvati notifikacije