Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GLUMA JOJ U DRUGOM PLANU Megan Foks danas proslavlja 33. rođendan

Zabava
Autor:

Foto: meganfox/instagram/screenshot

Američka glumica i model, Megan Foks, danas proslavlja svoj 33. rođendan. Glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom u hit seriji “Dva i po muškarca” gdje je glumila lik trapave djevojke, danas je ozbiljno posvećena svojoj karijeri, ali ne onoj filmskoj po kojoj nam je bila poznata.

Naime, nakon sjajnih uloga u filmovima “Transofmers”, “The Dictator” i “Teenage Mutant Ninja Turtles”, glumica je odlučila nakratko napraviti pauzi i posvetiti se dizajnerskom poslu, gdje se ostvarila kao vrlo uspješna u kreiranju donjeg rublja i kupaćih kostima.

Pored toga, glumica je započela niz filmskih projekata, a trenutno je možemo vidjeti u ulozi voditeljke veoma popularne nauče emisije “legends of the Lost” koja se emituje na Travel kanalu, a govori o svjetskim mitovima i misterioznim mjestima i događajima.

Nakon što se 2010. godine udala za glumca Brajana Ostina Grina, koji je publici ostao upamćen po ulozi Davida Silvera u seriji “Beverly Hills”, Megan je na kratko pauzirala karijeru i posvetila se svojoj porodici, piše Azra.ba.

 

 

 

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO