Svijet

GLUMAC I BODIBILDER OŽENIO LUTKU "Trebalo je da se vjenčamo u martu, ali nas je korona spriječila" (VIDEO)

Jurij Toločko, kazahstanski glumac i sportista, već duže vrijeme je zaljubljen u svoju ljubavnu lutku Margot, pa je nedavno odlučio da njihovu vezu kruniše brakom.

GLUMAC I BODIBILDER OŽENIO LUTKU "Trebalo je da se vjenčamo u martu, ali nas je korona spriječila" (VIDEO)
FOTO: INSTAGRAM/YURII_TOLOCHKO/SCREENSHOT

Srećne vijesti je podijelio na Instagramu sa svojih 40 hiljada pratilaca.

Za sebe kaže da je “sportista, umjetnik, bloger i manijak” i u posljednje vrijeme njegov alter ego je plavokosa Amanda, piše Jutarnji.

– Dogodilo se – napisao je Jurij uz video snimak ceremonije vjenčanja, a ako je sudeći po snimku, svadba je bila poprilično raskošna.

Margot je zaprosio krajem prošle godine i trebalo je da se vjenčaju u martu, ali odložili su svadbu zbog pandemije korona virusa.

– Moj brak s Margot je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Takođe, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak. A s obzirom na to, mnogo žena pokušava da bude poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki – napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj bizaran brak.

Prije nego što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam mjeseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati s velikim interesovanjem pozamašan broj ljudi. Jedan obožavalac čak im je poslao i poklon, malog psa.

Zajedno idu na putovanja, večere, izlaze, zajedno se kupaju u kadi, vježbaju, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta.

– Parovi treba manje da razgovaraju, a više da se povezuju. S vremenom i iskustvom Margot i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora da odradi svoj dio posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vježba s Margot.