Zabava

Glumac se pojavio na plaži a žene kažu da ZGODNIJEG FRAJERA NISU VIDJELE: Čekajte da vidite kako izgleda KAD SE OKRENE

Da li muškarci imaju iste probleme kao i žene pred otvaranje ljetnje sezone i da li razmišljaju kako će izgledati u kupaćim gaćama? Da, ali nema potrebe za tim.

Glumac se pojavio na plaži a žene kažu da ZGODNIJEG FRAJERA NISU VIDJELE: Čekajte da vidite kako izgleda KAD SE OKRENE
FOTO: PROFIMEDIA

Već dugo žene uzdišu za tipovima poput Denija Dajera, Krisa Prata ili Edena Hazarda. Svi oni imaju jednu zajedničku stvar “tijelo tate”.

Tijelo tate je, kao što možete i da pretpostavite, tijelo muškarca koje je daleko od isklesanih i izvajanih mišića. To je tijelo muškarca koji voli da pojede i popije, i nema problem sa tim da mu se ta ljubav ocrta na stomaku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Inače, termin “tijelo tate” postao je popularan negdje oko 2016. godine, i čini se da će popularnost tek rasti. Dok nas sa naslovnih strana časopisa opsjedaju isklesani muškarci, izgleda da žene ipak više vole one opuštenije tipove.

Naravno, i termin “tijelo tate” ima neka ograničenja – u njega ne spadaju muškarci gojazni toliko da im to utiče na zdravlje, već prosto muškarci koji uživaju u životu i ne opterećuju se svakim zalogajem koji unesu.

“Planet Fitness” sproveo je i istraživanje na tu temu i ispostavilo se da se 78 odsto ljudi slaže da je ovakvo telo odraz samopouzdanja.

– Četvoro od petoro ispitanih muškaraca i žena kažu da je ovakvo tijelo znak da je muškarcu prijatno u sopstvenoj koži i da je samouvjeren. Čak 61 odsto žena smatra da su muškarci sa ovakvim tijelom privlačni – saopštavaju iz “Planet Fitnessa”, piše Blic Žena.

Izgleda da i muškarci dolaze do spoznaje do koje dolaze i žene – nije neophodno da izgledaju kao Ronaldo da bi bili privlačni i da bi bili srećni.

A šta vi kažete, za kim se prije okrenete na plaži? Za isklesanim tipom ili za “tatom”?