Sudbine

Glumica (64) otkrila da se borila sa opakom bolešću "Imala sam zakazanu operaciju na koju nisam otišla, a TUMOR JE NESTAO"

Glumica Zinaida Dedakin (64) je osoba koja gdje god da se pojavi plen svojim vedrim duhom.

Zinaida Dedakin
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ /RINGIER

Zinaida uvijek ostavlja utisak vedre osobe, ali javnosti je nepoznat detalj da je uspjela da se izbori sa zdravstvenim problemima o čemu je glumica svojevremeno govorila.

Tada se obratila za pomoć psihoterapeutu za kojeg kaže da joj je mnogo pomogao.

Pročitajte još

– Da, ja sam se razboljela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najljepše u svemu tome, ko me je u svemu tome liječio? Liječili su me ljudi i ta njihova toplina. Vjerovala sam u “bijele misli”, ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne vjerujete. Moja djeca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji – ispričala je glumica, a potom dodala:

– Baš prijatelji, oni su mi izliječili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko vjeruje ili ne vjeruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama – ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”, piše Blic.

Zinaida Dedakin
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ /RINGIER

Ona je objasnila da joj se poslije psihoterapije, kojom je vratila ljubav i radost prema sebi, pobijedila opaku bolest. Iako je imala zakazanu operaciju, na nju nije otišla jer se, kako kaže, tumor se “istopio”. Od tada smatra da je jako važno zahvaliti se na svakoj tegobi i doživljaju, jer iz svega što se čovjeku dogodi u životu može izvući pouku.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu