Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Glumica iz “Očajnih domaćica” GULI DANE U ZATVORU, od utorka je IZA REŠETAKA

Zabava
Autor:

Foto: Avaz/RAS Srbija

Holivudska glumica Felisti Hofman, najpoznatija po ulozi u seriji “Očajne domaćice”, od prošlog utorka započela je služenje zatvorske kazne u periodu od 14 dana, nakon što je priznala da je platila 15 hiljada dolara za lažiranje maturskog ispita svoje kćerke.

Glumica je pored ovoga morala da plati i 30 hiljada američkih dolara, a presuda je urzujala svjetsku javost koja nije imala lijepe riječi za proslavljenu glumicu.

Felisiti je tražila zatvor u blizini svog porodičnog doma, te od utorka boravi u zatvoru u Kaliforniji.

– Pod velikim je stresom i osjeća veliku sramota, ali se raduje što će ovaj period ubrzo proći i što će sve biti iza nje – tvrdi izvor blizak glumici za američke medije.

– Porodica je već jednom posjetila, loše joj je i nije navikla na takve uslove, poznata je veliki dio svog života. Zatvorska ćelija nije ono na šta je navikla – dodao je pomenuti izvor.

Kada bude odležala presudu u zatvoru, biće puštena na uslovu kaznu u periodu od godinu dana.

Ono što je najviše razbjesnilo javnost jeste to da je njoj prijetilo osam godina zatvora, koliko je propisano zakonom. Umjesto toga ona je je osuđena na 14 dana zatvora i odlukom suda treba je da uplati 15.000 dolara humanitarnoj organizaciji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO