Zabava

GLUMICA SE OPORAVLJA Neda Arnerić stabilno, BUDNA ALI NERASPOLOŽENA

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terpiju, budna je, ali neraspoložena.

GLUMICA SE OPORAVLJA Neda Arnerić stabilno, BUDNA ALI NERASPOLOŽENA
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Arnerić će i dalje ostati na liječenju u VMA, gdje se nalazi od srijede uveče kada je dovezena u besvjesnom stanju.

Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati – kaže izvor Blica.

Kako se saznaje, glumica je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj ljekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno liječenje.

Neda Arnerić je hospitalizovana u srijedu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gdje je primljena na odjeljenje toksikologije u jako teškom stanju.

Da nešto nije u redu te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA – navodi isti izvor.

Za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsjetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospjela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobednik” za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Prihvati notifikacije