Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GLUMICA U PROVOKATIVNOJ HALJINI “Imam dominantnog i snažnog muškarca, ali se neću udavati” (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Instagram

Bila je na jučerašnjem izboru za Mis Srbije u Beogradu mežu najatraktivnijim zvanicama.  Za sve je bila kriva njena “gola” haljina. Lidija Vukićević je usijala atmosferu u prestonici, a onda za “Ženu” otkrila niz intimnih detalja.

Da, bila je ovo haljina po ugledu na izazovne modele koji su viđaju na svjetskim crvenim tepisima.

Kada nosite ovakve haljine, onda nema predomišljanja. Koračate hrabro u njima. Lidija je tako opravdala reputaciju jedne od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a onda je o ljepoti rekla sledeće:

– Fizička ljepota nije bitna koliko je važno da ona najljepša devojka ma harizmu i da bude spoj unutrašnje i fizičke ljepote. Mnogo žena fizički izgledaju savršeno, ništa im ne biste zamjerili, ali jednostavno “ne šalju nikakvu poruku”, ne pružaju nikakav kontakt. Tako je i na predstavama- morate da ostvarite kontakt sa publikom, a ne da ostanete hladni.

Kako se Lidija svih ovih godina nosila se epitetom “ljepotice”.

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

– Meni je odlično, zadovoljna sam svime. Ali da vam kažem, lijepe žene umiju da prate i neki “negativni pridjevi” a je to normalo…. Ja sam ličnost za sebe, znam ko sam i šta sam, u koorodinaciji sam sa sobom, a sa ostalima se trudim da budem.

Ona je istakla da je i protivnik braka.

– Možda će se veza i na neki način ozvaničiti, ali vjenčanja neće biti. Ja sam protivnik braka zato što sam jednom bila u praku i ne bih se ponavalja. Vidjela sam šta je to. Probaš jednom, vidiš… To je to, promijenim list, pocjepam i idem dalje – poručila je i otkrila nam je muškarca po svojoj mjeri.

– Lijep muškarac ne mora da bude fizički lijep, ali mora da bude muževan, šarmantan, snažna ličnost. Volim muškarce koji su dominatniji od mene, jači, snažniji i takvog sam našla”.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO