Zabava

GOCA BOŽINOVSKA OTVORENO PROGOVRILA “Ceca mi nije čestitala Bojaninu trudnoću”

S obzirom na to da su odabrali dvije sestre Rodić za svoje životne saputnice, Mirko Šijan i Veljko Ražnatović će postati pašenozi.

GOCA BOŽINOVSKA OTVORENO PROGOVRILA “Ceca mi nije čestitala Bojaninu trudnoću”
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Kada Šijan stane na ludi kamen sa Bojanom Rodić, njegova majka Goca Božinovska i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, Veljkova majka, postaće, takođe, rod.

FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA

– Nismo se Ceca i ja čule, tako da mi nije ni čestitala. Bojana je tek sada saznala da je u drugom stanju, tek treba da ojača plod, trudnoća. Ja znam da se čestita kada se beba rodi, koliko znam, ne čestitaju se trudnoće. Svako radi kako misli da treba – ispričala je Goca za Svet.

– Inače, ne smeta mi da me zovu baba. Pa, ne mogu da budem djed, naravno da ću svom unuku biti baba. Veljko će sad biti teča Mirkovom djetetu, i Mirko njegovoj djeci, oni su sad pašenozi, preko Bojane i Bogdane. Njih dvojica se cijelog života druže, vole i poštuju. Jedan period života su se samo manje viđali jer je Veljko tada puno trenirao, ali su cijeli život kao braća – dodala je Božinovska.

– Neće još uvijek da govore o imenima, tek treba da saznaju pol djeteta, reći će. Ja bih voljela, ako bude sin, da se zove po Mirkovom ocu, Zoran. Naravno da bi mi bilo puno srce, ali na tu temu mi je zabranjeno da pričam. Uostalom, njihova je odluka, sebi rađaju dijete, pa neka mu daju ime koje žele – rekla je Goca.