Zabava

GOCA DŽEHVEROVIĆ PROGOVORILA "Sanja i Anđelo su se viđali dok je bio sa Teodorom U VEZI"

Od kada je ušao u Zadrugu, tajne bivšeg dečka Teodore Džehverović, Anđela Rankovića svakodnevno izlaze na vidjelo, pa se tako pokrenulo pitanje da li je varao nju sa Sanjom Stanković i Natašom Radan.

GOCA  DŽEHVEROVIĆ PROGOVORILA "Sanja i Anđelo su se viđali dok je bio sa Teodorom U VEZI"
FOTO: INSTAGRAM/TEODORADZEHVEROVIC, SCREENSHOT/ZADRUGA OFFICIAL /YOUTUBE

Cijelu situaciju je prokomentarisala Teodorina mama Goca Dzehverović.

FOTO: M.ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M.ILIĆ/RAS SRBIJA

– Znate kako, meni je žao sada zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala i vas novinare jer su oni tako htjeli. Bitno da se to prekinulo, jer stvarno nikud na taj način nije vodila njihova veza, njega je Teodora mnogo voljela, ali stvarno više nije bilo mjesta za nju u toj vezi – kaže Goca za Star i nastavlja:

– Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom, Teodora nije za to znala! Smeta joj što je uvlače u rijaliti, ona je prije tri godine iz istog izašla, ali šta da radimo, tako je kako je. Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Matorom, sada čuje da su se Anđelo i Sanja viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi! – priča Goca za gorepomenuti list i potvrđuje da je istina da se u januaru na jednoj proslavi žalila Ivani Šašić na Anđela.

– Ništa nije Ivana slagala, nisam se žalila, ali smo pričale i rekla sam tada da veze Anđela i Teodore nema budućnost, da mi ona više ne zrači srećom i da ne znam kada će sve to da se završi. Stvarno je sada sve ovo ispalo bezveze, u šoku smo obje šta smo sve čule, ali dobro, oni sad nisu zajedno, život ide dalje. Ja sam rekla Teodori da od mene ne smije ništa da sakrije, zna šta je čeka… – objašnjava mama Džehva za gorepomenuli list.