Zabava

Goca Tržan iskreno o prvom suprugu i Leninom ocu "Išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku"

Pjevačica Gocu Tržan je nedavno u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" pričala o tome u kakvom je njena kćerka Lena danas odnosu sa svojim ocem, predhodnom braku, kao i da li je Lena bila dijete ljubavi.

Goca Tržan
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Jeste, bar sa moje strane. Ja uvijek imam utisak da, evo do sad, do mog sadašnjeg supruga, uvijek sam imala utisak da ja više volim nego što sam bila voljena – istakla je pjevačica Goca Tržan.

Ona je istakla da svi prave greške u životu

– Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumijemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška prije njega i ja sam iz jedne greške uletjela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari – ispričala je Goca i otvoreno priznala:

Pjevačica je istakla da se ne žali zbog svog prvog braka

Pročitajte još

– Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumijemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom djetetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog djeteta.

– Znači, stidite se svog izbora? upitala je Slavica Đukić Dejanović Gocu Tržan.

– Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam vidjela. Uspjela sam zato što mi je vaša koleginica na moje kako je mogao ovo, kako je mogao ono, meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem a ne roditelju svog djeteta, rekla: “Nemojte da se ljutite na sebe ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite“. Onda sam stala i rekla sebi: “Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim vjerovatno kompatibilan, sa mnom nije jet to nije moj sistem vrednosti i nije moje moralno etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim. Zato ja nikada ne govorim loše lak se i sprdam na svoj račun, ali evo sto puta bih ga ponovila da imam svoje djete. I da je sto puta bilo gore, da bih imala nju i da imam ovo što sada imam sa njom, ja bih to ponovila – rekla je Goca.

tome kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:

– Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu