Sudbine

Godišnjica smrti mlade jutjuberke: Majka lije suze i drži Kikinu sliku (FOTO)

Prije godinu dana jutjuberka Kristina Kika Đukić je pronađena mrtva u svom stanu, a danas se održava pomen na groblju Lešće.

Godišnjica smrti Kristine Đurić
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Rodbina je prilazila i ostavljala cvijeće, dok su neutješnu Natašu Đukić pridržavali i pružali joj podršku u teškim trenucima.

Neutješna majka proslavljene jutjuberke u svojoj ispovijesti za Blic je nedavno ispričala da ne može da se pomiri sa činjenicom da njene mezimice više nema.

– Sjedim, plačem i gledam njenu sliku. Molim Boga da je sve ovo san, da se sutra probudim i kažem: „Bože, kako odvratan san“. To se neće desiti, nažalost, moje bebe više nema.

Bol koju Nataša osjeća ne može da opiše riječima, a kako kaže, nikada nikome ne bi poželjela da se nađe u njenoj koži.

Pročitajte još

– Prvi put sam izgovorila: „Bože, uzmi mene, vrati nju“, taj momenat ne može da se opiše. Ne daj Bože da iko ikada doživi ono što sam ja doživjela te noći – rekla je Nataša za Blic.

Podsjetimo, Kika je inače bila srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal “K1KA” broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Godišnjica sm,rti Kristine Đurić
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

– Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izvještavaju o ovom slučaju i o djevojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumijevanja – kroz suze je rekla Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa.

Podsjetimo, Kristina je sahranjena uz crkveno pojanje, a na zahtev porodice na groblju je puštena pjesma Divljeg kestena – Kristina, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije