Zabava

Godinama je u Kanu bila KRALJICA VULGARNOSTI, a sada se konačno KULTIVISALA i u ovom izdanju obara s nogu

Kanski festival je ove godine okupio krajnje zanimljive zvanice, a trenutno se u francuskom gradiću nalaze neke od najljepših i najzgodnijih žena svijeta.

Godinama je u Kanu bila KRALJICA VULGARNOSTI, a sada se konačno KULTIVISALA i u ovom izdanju obara s nogu
FOTO: PROFIMEDIA

Između ostalog, Kanski festival je posjetila i nekadašnja manekenka Viktorija Silvstet, a crvenim tepihom prošetala se na premijeri filma “Rocketman”.

Viktoriji je ovo inače jubilarni deseti put da posjećuje ovu prestižnu manifestaciju, a prvi put se na njoj pojavila davne 2005. u bijeloj toaleti sa ogromnim dekolteom, ali i dubokim šlicom koji je otkrio djelić njenog međunožja, kao i činjenicu da nije nosila gaćice!

U godinama koje će doći atraktivna 44-godišnjakinja nastavila je da intrigira cijeli svijet svojim modnim izdanjima pa smo je u još nekoliko navrata vidjeli u provokativnim toaletama koje su na izvolite nudile njene intimne dijelove.

No, s godinama je poznata Šveđanka savladala lekciju iz umjerenosti i elegancije, pa je sve češće viđamo u kreacijama koje su prava mjera seksepila i glamura, a bez vulgarnosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tako se ove godine pojavila u predivnoj, suptilno prizornoj toaleti koja prati liniju tijela, a krasi je mnošto svjetlucavih cvjetova u različitim bojama. Ona je uz ovu haljinu iskombinovala srebrnu klač torbicu sa šljokicama i jednostavne sandale, a uzdahe je mamila i njena bujna, raskošna kosa koju je uvila u blage lokne.

Viktorija je u ovoj kreaciji istakla i svoju vitku figuru koja je apsolutno ista kao i u djevojačkim danima kada je krasila naslovnice “Plejboja”, “Maksima”, “Glamura”.

Podsjetimo, švedska manekenka proslavila se sredinom devedesetih kada je kao mis Švedske postala poznata javnosti, da bi nakon toga harala modnim pistama u Evropi radeći za brendove poput Armanija, Šanela, Diora i Valentina.

Ipak, holivudsku slavu donijela joj je saradnja sa čuvenim Hju Hefnerom, nakon čega je iz godine u godinu krasila stranice “Plejboja”: Takođe, oprobala se i u svijetu filma, pa se pojavljivala u nekoliko filmova i serija kako američke, tako i evropske produkcije.

Prošle godine ponovo je dospjela u centar pažnje kada je za američke medije dala opširan intervju o Melaniji Tramp, sa kojom je davne 1997. godine dijelila stan u Parizu, piše Blic Žena.