Društvo

GOJITE SE? Uzrok tome nije samo HRANA!

Većina vas je u pravu ako misli da do prekomjerne težine dovodi prije svega neadekvatna ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti.

GOJITE SE? Uzrok tome nije samo HRANA!
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Međutim, postoje uzroci koji mogu da doprinesu bržem “ljepljenju” masnih naslaga ili ipak mogu biti glavni krivci za gojaznost. To su:

1. Stres, nervoza, depresija, emocionalno prejedanje, “nervozan stomak” – sve se svodi na isto. U trenucima kada se ne osjećamo dobro, posežemo za slatkišima i hranom koja sadrži “prazne” kalorije, a samo trenutno dovodi do zadovoljstva zbog porasta hormona sreće. Osim toga, hronično visok nivo hormona stresa, kortizola, dovešće do preraspodjele masnog tkiva i centripetalne gojaznosti u predjelu stomaka.

2. Hormonski disbalans u PMS – u, klimaksu, sniženi hormoni štitaste žlijezde ili tablete kontraceptiva, steroida mogu biti krivci za nekontrolisano debljanje. Ako ste se pronašli u gore navedenim primjerima, vrijeme je da potražite savjet ljekara.

FOTO: SAFFRANEX/PROMO
FOTO: SAFFRANEX/PROMO
Hrana nije jedini uzrok gojaznosti

3. Lijena probava je najčešće uzrokovana modernim stilom života, a glavni simptomi su izostanak stolice, nadutost, bol u stomaku, opšte loše stanje, jer se tijelo ne oslobađa toksina i taloženje viška kilograma.

4. Godine su nešto što ne možemo zaustaviti, ali ako ste svjesni da se metabolizam prirodno usporava za 5% svake decenije i da je potrebno više truda i odricanja kako bi održali vitku figuru više pažnje ćete posvetiti ishrani, vježbanju ili nekim alternativnim rješenjima.

FOTO: SAFFRANEX
FOTO: SAFFRANEX
Saffranex – originalno pakovanje

Na našem tržištu postoji jedan suplement koji se pokazao efikasnim u rješavanju svih ovih problema – Saffranex. Saffranex sadrži šafran, koji se od davnina koristi kao prirodni antidepresiv, snižava nivo stresa i otklanja gojaznost nervoznog stomaka. Takođe je veoma efikasan i kod regulisanja problema tokom menstruacije i klimaksa. Mnoštvo zadovoljnih korisnika je istaklo pozitivan efekat na problem lijenih crijeva.

Kao dodatak ishrani se preporučuje osobama nakon 30. godine kod kojih dolazi do usporavanja metabolizma. Za to je zaslužan sastojak iz Francuske Sinetrol ®Xpur – na bazi citrusa i kofeina iz sjemena guarane, koji klinički potvrđeno dovodi do ubrzavanja metabolizma i gubitka kilograma, naročito u predjelu stomaka i butina.

Saffranex možete poručiti preko zvaničnog sajta www.saffranex.ba ili pozivom na broj 033 975 680. Iskoristite PROMO cijenu za dvije bočice!

Prenosimo neka iskustva zadovoljnih korisnika preparata Saffranex (svi komentari su preuzeti sa nezavisnog foruma ana.rs i možete ih vidjeti putem LINKA:

– Ja sam Saffranex poručila preko njihovog sajta, čini mi se da je bila neka akcija, pa sam i jeftinije prošla. Malo sam napravila pauzu prije druge kutije, sad sam na pola i stvarno primjećujem pomak, stomak mi je ravniji, redovnije idem u wc i kao da mi se ubrzao metabolizam…

– Pijem treću bočicu Saffranex i zadovoljna sam. Nisam se mjerila, ali su svi oko mene primjetili da sam smršala. Ja se osjećam mnogo bolje, imam više energije i primjetila sam da mi je nestao jedan šlauf s boka, a stomak mi je ravniji

FOTO: SAFFRANEX
FOTO: SAFFRANEX
Saffranex 100% prirodno i provjereno - Prim. mr sc.med. dr Goran D. Ilić

– Meni je Saffranex suzbio ogroman apetit koji imam u posljednje vrijeme. Nadam se da će i neka kilica da spadne…

– Evo mjesec dana je kako pijem Saffranex i zadovoljna sam rezultatima. Ne znam koliko sam skinula, ali vidim po garderobi, a i drugarice su primjetile. Imala sam nenormalno mnogo celulita po butinama, a sad ga ima u tragovima…

Naručite Saffranex tablete za mršavljenje još danas! Saffranex možete poručiti preko zvaničnog sajta www.saffranex.ba ili pozivom na broj 033 975 680. Iskoristite PROMO cijenu za dvije bočice!

A.E.