Zabava

GOTOVO JE Ana i Rasta se razveli, pjevačica otkrila kako mu je uništila ZVIJER OD 100.000 EVRA

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta stavili su i zvanično tačku na brak prošle nedjelje. Kako dalje navodi ovaj list, Rasta je audio snimak, na kojem Ana Nikolić priča kako mu je uništila auto od 100. 000 eVra, iskoristio tokom brakorazvodne parnice.

GOTOVO JE Ana i Rasta se razveli, pjevačica otkrila kako mu je uništila ZVIJER OD 100.000 EVRA
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Na audio snimku može se čuti telefonski razgovor u kojem Ana prijateljici opisuje kako je Rasti uništila automobil u pijanom stanju.

Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek vjenčali. Mnogo me je iznervirao, nije htio da mi se javi na telefon – počela je priču Ana i dodala da je te noći zapravo bila pijana.

– Bila sam “u flaši” ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom “mercedesu” od 100.000 evra potpisala sam se: “Ja sam, Ana!” Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Uništila sam mu cijeli auto – rekla je.

Ana je završila priču u svom maniru.

– Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti?! – rekla je Ana dok se grohotom smijala.

Advokat Ane Nikolić potvrdio je da su se ona i Rasta i zvanično razveli.

– Pregovarali su sve ovo vrijeme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno – kaže Borović.

(Informer)