Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GOVEDARICA O RASKIDU UGOVORA „Možda se Dodik šalio kada je govorio da NIJE BILO GREŠKE“

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Srpska demokratska stranka insistira na odgovornosti svih nadležnih za nabavku šatora zvanog pokretna bolnica, rekao je, član Predsjedništva SDS, Vukota Govedarica.

– Očekujemo od nadležnih da objelodane ugovor koji se sad raskida kako bi javnost bila upoznata sa svom štetom koja će opet biti plaćena iz džepova građana Republike Srpske – naglasio je Govedarica, saopšteno je iz SDS.

Član Predsjedništva SDS je istakao da javnost može samo da nagađa o stvarnoj šteti za nabavku pokretne bolnice.

– Znamo da je samo prevoz šatora zvanog pokretna bolnica plaćen 400 hiljada KM a o drugim štetama možemo samo da nagađamo. Zato je važno da se ugovor objelodani – ponovio je Govedarica.

Govedarica se osvrnuo i na Dodikove tvrdnje izrečene na sjednici Narodne skupštine RS da nije bilo greške tokom vanrednog stanja.

– Možda je Dodik, kad je galamio u svom rastrojstvu sa skupštinske govornice kako nije bilo greške, u stvari izvodio performans i šalio se kao što je rekao za prisluškivanje narodnih poslanika. Izgleda da je politika u stvari skeč ali neka zna da srpski narod ne voli takve loše fore – zaključio je Govedarica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO