Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Govedarica: Potrebna podrška svim, posebno nerazvijenim opštinama

Politika
Autor:

Foto; Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je večeras, na otvaranju novih prostorija SDS-a u Vukosavlju, da je bitno obezbijediti brži ekonomski razvoj u lokalnim zajednicama i zapošljavanje ljudi jer je to osnovni uslov za ostanak pojedinaca i porodica u Republici Srpskoj.

Govedarica je rekao i da će nakon oktobarskih izbora, ukoliko bude izabran za predsjednika Republike Srpske, pažnju posvetiti svim opštinama, a posebno nerazvijenim, među kojima je i Vukosavlje.

– Vlada Republike Srpske mora pokazati više senzibilnosti prema svim lokalnim zajednicama, te se jednako odnositi prema lokalnim upravama, bez obzira na to iz koje političke partije su izabrane – izjavio je Govedarica Srni.

Govedarica je pohvalio rad opštinskog rukovodstva SDS-a u Vukosavlju koje je od osnivanja stranke i ove opštine uvijek bilo uz svoj narod.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Vukosavlje Robert Radojević rekao je da će nove prostorije stranke omogućiti lakši rad rukovodstvu i bolju komunikaciju sa stanovništvom.

– Nadamo se dobrim rezultatima SDS-a na izborima, posebno se nadamo izboru Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, što bi u velikoj mjeri pomoglo da ova stranka ojača i bude dio vlasti u Vukosavlju – istakao je Radojević.

Nakon svečanog otvaranja i osveštanja prostorija SDS-a u mjestu Gnionica, Govedarica i Radojević položili su cvijeće na spomenik poginulim borcima Vojske Republike Srpske sa ovog prostora.

Svečanosti su prisustvovali i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nade Planinčević iz Dervente i Stevo Joksimović iz Modriče, kao i gosti iz susjednih opština.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO