Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Govedarica: Slagali su vas da vaš glas ne vrijedi ništa

Politika
Autor:

Foto: SDS

Republika Srpska će biti zemlja poštenih i radnih ljudi. Zemlja zadovoljnih ljudi. Zemlja u koju će se dolaziti i u koju će se vraćati, a ne zemlja iz koje će svi gledati da pobjegnu, poručio je mladima Vukota Govedarica.

– To je moja poruka za vas i to je istina koju očekujem da prenesete svakome ko je izgubio snagu i vjeru. Očekujem od vas, momci i djevojke, braćo i sestre – da svako od vas uzme jedno, dvoje, troje takvih, da ih probudi i 7. oktobra povede na glasanje. Mi to moramo učiniti da bi spasili Republiku Srpsku. Ako ova pošast potraje još godinu dana, neće biti nikoga da ugasi svjetlo za posljednjim mladim čovjekom koji će napustiti svoj dom koji više ne može da izdržava – dodao je Govedarica.

Foto: SDS

Sabor mladih SDS

Govedarica je pozvao sve mlade ljude, ali i članove njihovih porodica da izađu na predstojeće izbore i spriječe manipulaciju vlastitim glasovima.

– Upitajte se, ako vaš glas zaista ništa ne vrijedi, zašto ga onda kradu, zašto vaše ime fiktivno prijavljuju po Evropi, zašto vam nude pare da glasate za njih – upitao je Govedarica.

Foto: SDS

Za sve koji su izgubili svaku nadu da se u Republici Srpskoj nešto može promijeniti, kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske ima jednu poruku:

”Vama, koje su ubijedili da smo svi isti, vama, koje su slagali da vaš glas ne može promijeniti ništa, vama, koji godinama na dan izbora ostajete kod kuće dok drugi odlučuju o vašim sudbinama, obraćam se sa samo jednom iskrenom, ali velikom molbom – u nedjelju, 7. Oktobra, izađite na izbore i glasajte. Da bismo mogli da se borimo protiv izbornih prevara, tajkuna-multimilionera, protiv aktuelne vlasti koja je spremna na sve da bi ostala u foteljama, protiv neviđene medijske satanizacije, molim vas da prekinete ćutanje i trpljenje i da shvatite da je naša sudbina u našim rukama. Pred nama je ogroman posao. Uz vašu podršku – uradićemo ga, baš kako treba! U nedjelju, 7. oktobra, u Republici Srpskoj sviće!“

(A.E.)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO