Zabava

"Govore mi da se čuvam, da NE MOGU SPAVATI" Šejla Zonić otkrila kako se suprug i roditelji nose sa njenom popularnošću koju je stekla u "Zvezdama Granda"

Pobjednica takmičenja „Zvezde Granda“ Šejla Zonić otkrila je svoje planove još prije nego što je postalo poznato da je trijumfovala.

Šejla Zonić
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Šejla je u razgovoru istakla da joj je glavna preokupacija ulaganje u karijeru, a otkrila je i kako se nosi sa popularnošću koja je iz dana u dan, još prije pobjede u najvećem regionalnom muzičkom takmičenju, postajala sve veća.

– Dalji planovi su ulaganja u pjesme, muzičke spotove, jednostavno u karijeru– rekla je Šejla Zonić za Grand.

Pročitajte još

Kako kaže, svojih pet minuta želi da iskoristi na najbolji mogući način, a u razgovoru za otkrila je i kakvi su joj planovi.

– Cilj mi je da pišem sebi u budućnosti i da imam što više svojih pjesama, ali i da sarađujem sa vrsnim autorima muzike i tekstova – rekla je Šejla.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Sezonu u kojoj će pobijediti samo nekoliko sati prije trijumfa ocijenila je kao veoma uspješnu, ali i različitu od mnogih prethodnih iz ugla muzičkog konzumenta.

Suprug se super nosi sa tim, ali roditelji malo „onako“. Oni se uvijek brinu, plaše se. Govore mi da se čuvam, da ne mogu da spavaju. Oni su malo osjetljivi i nisu naviknuti na to. Ja im kažem da samo puste da ja radim svoje i da ne vjeruju svemu. „Ne čitajte svakakve komentare jer to će vam samo stres donijeti“. Malo mi je više zbog njih, a suprug i ja, mi smo tip-top – objasnila je Šejla i dodala da je svjesna da će uvijek postojati i pozitivni i negativni komentari:

Šejla Zonić pobjednica Zvezda Granda
FOTO: ALEKANDAR DOJKIĆ

– Kažu: „za dobrim konjem prašina se diže“.

– Neskromno ću reći da smo najjača generacija u posljednjih nekoliko godina. Ne znam da je ikada bilo ovako da je 20 finalista i da su svi stvarno dobri. Baš je jaka sezona – istakla je Šejla.

Pjevačica je otkrila i da jedva čeka da se ljeto zahukta pa da ode na odmor jer joj je period za njom bio poprilično naporan.

– Ljeto ću provesti radno tako da planiram tek krajem ovog mjeseca da odem negdje na zasluženi odmor sa suprugom i jedva čekam to – zaključila je Šejla.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu