Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“GOVORILA SAM JOJ DA NE IZLAZI IZ AUTA” Žena koja se sudarila sa Deom Đurđević iznijela detalje udesa

Društvo
Autor:

Foto: RAS Srbija

A. T. (33), djevojka koja je bila za volanom automobila sa kojim se sudarila voditeljka TV Pinka Dea Đurđević (28), nakon čega je na nju naletio autobus i otkinuo joj ruku, navodno je ispričala poslije nesreće da je upozoravala voditeljku da ne izlazi iz kola jer je klizavo i opasno.

Stravična saobraćajka, u kojoj je mlada voditeljka Dea Đurđević teško povrijeđena, desila se 7. februara na Dedinju. Do udesa je došlo u šest sati ujutru, na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada su se najprije lakše sudarile A. T., koja je upravljala “opel vektrom”, i Dea, koja je vozila “pežo”.

Nakon toga, Dea je izašla iz automobila i stala na trotoar kako bi vidjela štetu i javila kolegama da će kasniti na posao. Tada je na nju naletio autobus, pribio je uz betonsku ogradu, vukao je nekoliko metara i otkinuo joj ruku, piše Blic.

Prema riječima Marije Dimitrijević, laboratorijskog tehničara, koja je među prvima pritekla povrijeđenoj Dei u pomoć, A. T. je, kao i svi ostali, bila vidno šokirana poslije udesa.

– Stajala je na trotoaru. Tražila sam vodu za povrijeđenu djevojku da joj bar malo nakvasim usta, da joj bar malo olakšam. Ona mi je rekla da ima sok. Objasnila sam joj da mi treba čista voda, potom je ona otišla da kupi, vjerovatno, jer mi je nakon kraćeg vremena donijela flašicu vode. I ona je bila van sebe, šetala je trotoarom. A i scena djevojke bez ruke u svjesnom stanju dovoljno je jeziva da svakog blokira i onemogući ga da reaguje normalno. U jednom trenutku naglas je dobacila: “Govorila sam joj da ne izlazi iz kola, da će je nešto udariti, jer je klizavo i opasno. Upozoravala sam je da pazi, ali, eto, da me je bar poslušala…” – prepričala je hrabra Marija, prenosi “Kurir”, i dodala:

– Svi su bili van sebe. Nikome nije bilo svejedno da vidi otkinut dio tijela.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO