Banjaluka

Grad u potrazi za organizatorima "Banjalučke zime", prijave narednih 30 dana

Gradska uprava raspisala je danas javni poziv, sa mogućim međunarodnim učešćem, za organizaciju zimskih sadržaja na platou Trga Krajine i Parku „Petar Kočić“, u okviru priprema za turističku sezonu 2019/2020.

Grad u potrazi za organizatorima "Banjalučke zime", prijave narednih 30 dana
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

Prema pozivu, zainteresovana pravna lica iz zemlje i regiona mogu da dostave prijedloge projekata/programa za manifestaciju „Banjalučka zima 2019/2020“, koja će biti održana u našem gradu u periodu od 1. decembra ove do 15. januara naredne godine.

Prijedlozi projekata/programa treba da sadrže elemente zabavnog programa za djecu i odrasle u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, kao i idejno osmišljeno korišćenje javnih površina grada za programske turističke i ugostiteljsko-trgovinske sadržaje.

Pravo učešća imaju: marketinške agencije, privredni subjekti registrovani za obavljanje turističke i ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i/ili organizaciju događaja i udruženja građana, koja treba da svoje prijedloge dostave u narednih 30 dana.

Za organizovanje programa „Banjalučke zime“, Grad Banjaluka bi pravnim licima ustupio javnu površinu (po prijedlogu, u cjelosti ili parcijalno) bez naknade na Trgu Krajine, površine 3.526 m², i u Parku „Petar Kočić“, površine 8.230 m².