Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GRAĐANI U TIŠINI ZAPALILI SVIJEĆE “Nema odustajanja dok se ne sazna KO JE UBIO DAVIDA”

Društvo
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Borba za istinu i pravdu porodice Dragičević traje 293 dana. Kao i svih prethodnih večeri građani su se okupili u porti hrama Hrista Spasitelja da zapale svijeće za pokojnog Davida Dragičevića. Tvrde da su netačne informacije da je Davor tražio bilo kakav politički azil.

Tokom dana se pojavila i informaciju koju su prenijeli pojedini portali da je Davor Dragičević, zatražio politički azil u Austriji. Članovi grupe “Pravda za Davida” su to i večeras dematovali.

Poručili su da bez obzira na sve ostaju uz roditelje Davida Dragičevića, Davora i Suzanu, i da će svaku veče dolaziti da u miru i tišini zapale svijeću.
I večeras ista slika i iste poruke.

– Dolazićemo svaku veče da zapalimo svijeću za pokojnog Davida Dragičevića. Odustati nećemo sve dok se ne sazna istina ko je ubio Davida – poručili su to građani koji su i večeras došli ispred hrama.

Članovi grupe “Pravda za Davida” kažu da su netačne informacije da je Davor tražio bilo kakav politički azil. Tačno je, kažu, samo to da se prije nekoliko dana oglasio na društvenim mrežama, ali ne znaju gdje se nalazi.

Nikolina Učur, strina pokojnog Davida Dragičevića, rekla je da se vidi da je Davor živ i zdrav, ali u očima mu se vidi tuga.

– Drago nam je što je dobro – dodala je ona.

Iako Davidovi roditelji nisu fizički prisutni, iz grupe “Pravda za Davida” su poručili da će bez obzira na to i dalje nastaviti da traže pravdu za Davida, pravdu za svu djecu i građane Republike Srpske, piše BN.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO