Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Gradska uprava Trebinje: Tvrdnje PDP su netačne i zlonamjerne, sve bilo unaprijed inscenirano

Politika
Autor:

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Trebinjska gradska uprava danas je ocjenila netačnim i zlonamjernim, te svjesno insceniranim, tvrdnje gradskog odbora PDP Trebinje da im nije dozvoljeno da javnu tribinu održe u mjesnoj zajednici Gorica.

– Tačno je da je gradski odbor PDP putem protokola gradske uprave uputio zahtjev da im se daju na korištenje prostorije ove mjesne zajednice, ali u tom zahtjevu nije bio naveden nijedan kontakt, telefon, e-mail ili poštanska adresa, pa im nismo bili u mogućnosti odgovoriti. Stiče se utisak da je sve bilo unaprijed inscenirano sa lošom namjerom da se gradska uprava uvuče u predizbornu kampanju i prikaže da nadležne službe opstruišu pojedine političke subjekte – navedeno je u saopštenju iz trebinjske gradske uprave.

Oni su pozvali sve političke partije da se blagovremeno obrate gradskoj upravi i podsjetili da se u izbornoj kampanji 2018. godine izlazilo u susret svim političkim subjektima koji su tražili kancelarije mjesnih zajednica ili malu salu gradske uprave za svoje skupove.

Gradski odbor PDP danas je u saopštenju za javnost naveo da je Saša Borjan, kandidat koalicije „Trebinje zaslužuje bolje“ za gradonačelnika Trebinja na prijevremenim izborima, prvu javnu tribinu održao po oskudnim svjetlima gradske rasvjete, jer su prostorije mjesne zajednice Gorica bile zaključane, iako je skup najavljen.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO