Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GURAO MRTVOG BRATA U KOLICIMA “Ubica je jedan od najboljih studenata psihologije”

Hronika
Autor:

Foto: A. Stanković/RAS Srbija

B.G. (20), uhapšen dok je u kolicima gurao beživotno tijelo svog četiri godine starijeg brata kojeg je prethodno istukao do smrti, bio je, prema tvrdnjama poznanika, jedan od najboljih studenata psihologije, zbog čega je cijeli Šabac šokiran njegovim zlodjelom.

Šabačka policija uhapsila je danas B. G. (20) iz tog grada, zbog sumnje da je počinio ubistvo. Sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom 24-godišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Komšije o ovoj porodici pričaju sve najljepše i šokirani su onim što se dogodilo. Posebno im je čudno što je riječ o porodici uglednog profesora i slikara P. G.

– To su bila divna djeca, samo to mogu da vam kažem. Ne mogu da vjerujem šta se dogodilo i kako – priča komšinica. Kako saznaje Blic, momak koji je ubio svoj brata, studirao je psihologiju, a bio je jedan od najboljih učenika šabačke umjetničke škole.

– Ne znam šta je to moglo da ga natjera da podigne ruku na brata, tim prije jer je taj stariji bio mnogo viši i krupniji od njega. Kako je uopšte mogao da ga savlada i ubije – pitaju se komšije.

B.G. su lisice na ruke stavljene u trenutku kada je na kolicima gurao beživotno tijelo svog brata. Ispostavilo se da se uputio ka obližnjoj šumi gdje je prethodno iskopao rupu, po svemu sudeći namijenjenu rođenom bratu.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO