Zabava

“Haljina teža od mene nije me spriječila da se provedem kao nikad” Žena fudbalera ludovala do jutra, uvijala kukovima (FOTO)

Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević privlači veliku pažnju na društvenim mrežama gdje je veoma aktivna i nerijetko objavljuje provokativne fotografije i video snimke.

jovana đorđević u providnoj haljini
FOTO: CALLMELOLITA / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona je sada objavila još jedan takav snimak na svom Instagram profilu i pokazala svojim pratiocima u kakvom izdanju je ludovala do jutra.

Naime, manekenka je odabrala haljinu koju su činile samo rese, a ispod nje je imala samo gaćice i bila je bez brushaltera.

– Ni 300 stepeni, ni haljina teža od mene me nisu spriječili da se provedem kao nikad – napisala je Jovana.

Inače, Jovana se često oglašava i na društvenoj mreži Tviter, gdje se svojevremeno posvađala s jednim pratiocem, ali i otkrila otkrila koji je bio njen prvi posao:

Jovana Đorđević u providnoj haljini
FOTO: CALLMELOLITA / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Sa 15 godina sam radila na tatinoj pumpi, brisala sam šoferke. Tata nije bio oduševljen idejom, ali je mama insistirala da novac za užinu zarađujem sama”, napisala je manekenka, a zatim jednom pratiocu priprjetila šamarima.

Jovana je jednom prilikom priznala da je svoje lice i tijelo uljepšala i estetskom hirurgijom, ali i da se svojevremeno pokajala zbog pojedinih intervencija. Manekenka je stavila silikone u usne, koji su se prije izvjesnog vremena izlili, pa ih je izvadila, radila operaciju nosa zbog koje se pokajala i rekla “uradila sam je jer sam bila idiot. Dosada, hir… ništa ljepša nisam zbog toga”, a priznala je i da je uvećala i grudi, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije