Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HAOS NA POMOLU Aleksandrin stric otkrio PORODIČNU TAJNU zbog koje će Bijela kuća da se TRESE

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot TV Pink/Screenshot

Brat učesnika “Zadruge 2” Karađorđa Subotića tvrdi da kik-bokserka, njegova nekadašnja snaja i majka Aleksandre Subotić treba da bude zahvalna njegovoj porodici koja joj je mnogo pomogla, a ne da se svađa sa bivšim suprugom.

Srboljub Subotić za TV magazin priča da ga pogađa kada bivša supruga njegovog brata Ljuba Pantović pred kamerama u  priča loše stvari o porodici Subotić, jer kako tvrdi, za to nema osnova.

Kako otkriva, smeta mu i što Karađorđe ćuti na uvrede.

– Po meni nije u redu što ćuti kada ga napada Ljuba Pantović, kad je već ušao u rijaliti treba da raščisti sa njom. Ljuba je iznijela mnoge stvari koje nisu istina i javno pričala o našoj porodici. Ona burno reaguje kada joj neko pominje oca ili majku, a misli da sa punim pravom može kako god hoće da spominje našu majku koja joj je puno doprinijela u životu. Rekla je da joj je ona malo pomogla, to nije potpuna istina, Karađorđeva i moja majka joj je u jednoj prilici između ostalog kupila kola, a to nije rekla javno – kaže Srboljub i dodaje da mu smeta što njegov brat Karađorđe ćuti na uvrede bivše supruge.

– Onako negativne stvari Ljuba da govori o našoj majci je strašno, a mislim da moj brat više ne treba da joj ćuti. Ja joj to ne bih dozvolio. Ne znam zašto Karađorđe pušta sve to, uopšte mi nije jasno. Pokušavam da ga shvatim, evo i da mogu da pitam nema pojma šta bi joj odgovorio. Posljednjih par dana se malo podigao i počeo da reaguje. Malo čudno komentariše druge zadrugare, umije da bude ciničan. Ali sve u svemu, mislim da nije dovoljno aktivan.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Subotić kaže i da nema mjesta brigi za Aleksandrinu kćerkicu Magdalenu, i tvrdi da je djevojčica u sigurnim rukama.

– Magdalena je kod Aleksandrine drugarice koja je odavde, iz Beograda. Njen otac je Karađorđev prijatelj, tako da tu nema nikakvih problema. Znam da je dijete super i oko toga nema šta da se brine – rekao je.

Podsjećanja radi, dok svađe između Davida i Aleksandre ne jenjavaju, Srboljub tvrdi da je glavni razlog zapravo velika suma novca koji su zajedno potrošili, a koji su im uplaćivali ljudi koji su ih pratili tokom rijaltija.

– U cijeloj priči u “Zadruzi 2” oko Davida i Aleksandre se stalno spominju neke pare. To je novac od tih žena fanova. David je sam rekao da su pare stizale na njegovo ime, ali da su ih zajedno trošili. Jedna od tih žena je meni lijepo rekla da su one Aleksandri poslale oko 20.000 evra za troškove advokata i jednog suđenja, međutim, do tih troškova nije došlo jer je sudski proces obustavljen. To je bilo dok su David i ona još u “Parovima” učestvovali. Nakon toga, pred ulazak u “Zadrugu 2”, znam da su dobili oko 5.000 evra. Sigurno je da su dobili 25.000 evra, a tu je bilo i više novca. Ovo je ono što ja znam, fanovi koji su im slali pare, te žene su mi same rekle – ispričao je Srboljub.

Srboljub se osvrnuo na svoju bratanicu Aleksandru Subotić, pa otkrio da smatra da ona zapravo igra igru sa svojim cimerima na luksuznom imanju.

– Aleksandra igra igru sa svima unutra. Svjesna je šta radi i sa Davidom i sa ostalima. Kaže da mu nije posvetila pjesmu na Zadrugoviziji, a mislim da neke stvari namjerno radi. Sada pominje i tog novog momka, kaže da se zove na slovo P, valjda Peca, ali to je njen izbor. Punoljetna je i može da radi šta god hoće. Da li je on zaista stariji od nje ili nije, sve to je na Aleksandri – navodi on.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO