Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HAOS USRED NOĆI Žiki Jakšiću policija upala u stan

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živković/RAS Srbija

Žika Jakšić, producent “Grand produkcije”, navodno je dobio kaznu za remećenje javnog reda i mira zbog toga što je u noći između nedjelje i ponedeljka puštao muziku na razglas, zbog čega su se pobunile komšije.

Jakšić je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo, što je izazvalo revolt kod susjeda koji su ga prijavili policiji.

– Žurka je počela oko 21 čas, komšije su znajući da čovjek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Poslije toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala djeca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio – rekao je dobro obavješten izvor za “Srpski telegraf”.

– Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema djeci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovjek jedan dan u godini obilježava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva.

Policija je izašla na lice mjesta i uvjerila se da je muzika glasna. Rekli su mu da smjesta mora da je ugasi i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada je ugasio muziku i slavlje se završilo.

Žika Jakšić je potvrdio priču.

– U stvari, bili su ljudi, ljubazno su me zamolili da utišam i ja sam to učinio. Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i vjerovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga – rekao je Žika.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO