Zabava

HAOS USRED NOĆI Žiki Jakšiću policija upala u stan

Žika Jakšić, producent “Grand produkcije”, navodno je dobio kaznu za remećenje javnog reda i mira zbog toga što je u noći između nedjelje i ponedeljka puštao muziku na razglas, zbog čega su se pobunile komšije.

HAOS USRED NOĆI Žiki Jakšiću policija upala u stan
FOTO: VLADIMIR ŽIVKOVIĆ/RAS SRBIJA

Jakšić je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo, što je izazvalo revolt kod susjeda koji su ga prijavili policiji.

Žurka je počela oko 21 čas, komšije su znajući da čovjek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Poslije toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala djeca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio – rekao je dobro obavješten izvor za “Srpski telegraf”.

– Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema djeci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovjek jedan dan u godini obilježava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva.

Policija je izašla na lice mjesta i uvjerila se da je muzika glasna. Rekli su mu da smjesta mora da je ugasi i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada je ugasio muziku i slavlje se završilo.

Žika Jakšić je potvrdio priču.

– U stvari, bili su ljudi, ljubazno su me zamolili da utišam i ja sam to učinio. Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i vjerovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga – rekao je Žika.

(Blic)