Zabava

HAOS ZBOG 10.000 EVRA Goca Božinovska bijesna na Bojanu i Mirka

Goca Božinovska inače je veoma popustljiva i prema sinu Mirku Šijanu, ali i prema snaji Bojani Rodić, međutim, kako pišu mediji, jedna stvar ju je sada poprilično iznervirala pa se posvađala sa njima.

HAOS ZBOG 10.000 EVRA Goca Božinovska bijesna na Bojanu i Mirka
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ, MILAN ILIC/RAS SRBIJA

S obzirom na to da sada žive u pjevačicinoj kući u Surčinu, Bojana i Mirko renovirali su sprat na kom će živjeti sa bebom koju očekuju.

Međutim, kako piše Svet, ono što se Goci nije dopalo jeste to što su sada prešli na renoviranje bazena i dvorišta, a kako ona smatra, nikako nije vrijeme da to sada rade. S obzirom na to da za mjesec dana postaju roditelji i da će im biti potrebno mnogo novca za dolazak sina na svijet, renoviranje bazena je moglo da čeka, navodno smatra Goca.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Goca se iznervirala jer smatra da uopšte nije bio momenat da se renovira bazen, ništa nije falilo ni starom. Prvo su ogromne pare dali da srede sprat, a sad su prešli i na dvorište. Stavljali su nove pločice, kupili drvo banane, velike ležaljke od ratana, stavili su sve to u bazen, pa uveče kad upale sija kao Las Vegas. Potrošili su skoro 10.000 evra. Pored bazena ima jedan dio sa ljuljaškom i klackalicom i to sad Bojana i Mirko planiraju da pretvore u parkić za sina – otkriva Gocina komšinica za pomenuti list.

– Bojana baš ima stila i Goci se sve to sviđa, nego smatra da pretjeruju jer sada ih čekaju bitnije stvari. Kaže: ‘Sad kad treba beba da stigne, oni se rasipaju na gluposti’, i u pravu je žena. Ipak su oni mladi, nisu osjetili šta znači nemati i šta je borba za dinar, Goca im daje savjete, ali niko je ne sluša – dodala je komšinica.

Prihvati notifikacije