Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HAPŠENA ZBOG PIJANSTVA Danijela je bila kraljica splavova, a evo čime se danas bavi

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Početkom dvehiljaditih godina naročito su bili popularni splavovi i klubovi na kojima je pjevala Danijela Vranić, koja je vremenom zasluženo dobila titulu “kraljice splavova”.

Danijela je znala kako da zaintrigira javnost svojim izjavama, ali i skandalima koji su punili žutu štampu. Tako je 2011. godine kao bomba odjeknula vijest da je Vranićeva uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, te da je tom prilikom i fizički nasrnula na službenu osobu. No, izgleda da je to danas iza nje, pjevačica se u potpunosti povukla sa javne scene, a sada je za “Blic” otkrila šta je bio razlog njenog odsustva iz medija:

View this post on Instagram

💋❤️

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on

– Povukla sam se iz medija jer mi je dosadio takav način života. Puno sam radila, mijenjala sam dan za noć. Što je uticalo negativno na moje zdravlje. Problemi sa štitnom žlijezdom su takođe razlog zbog čega sam se povukla i prestala da pjevam. Zbog ovog zdravstvenog problema sam se i ugojila, međutim, sada je moje stanje stabilno. Redovno idem na kontrole i disciplinovano slušam ljekara.

View this post on Instagram

..Memorian 🌟 Ostrvo Bali like ❤️

A post shared by Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) on

Danijela tvrdi kako joj novi način života jako prija, te da se sada bacila u novi biznis sa nekrentninama.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO