Hronika

HAPŠENJE U GRADIŠKI Osumnjičeni za krađu alkohola i drugih atikala u tržnom centru

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su osobe čiji su inicijali N.R. i P.M. iz ovog grada. te osobe A.L. iz Nove Gradiške u Hrvatskoj.

HAPŠENJE U GRADIŠKI Osumnjičeni za krađu alkohola i drugih atikala u tržnom centru
FOTO: SHUTTERSTOCK

Za ove osobe se sumnja da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo, grad Gradiška, krali alkoholna pića i druge artikle.

Iz Policijske uprave Gravdiška je saopšteno da je Policijskoj stanici u ovom gradu juče u 17.20 časova prijavljeno da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo tri nepoznate osobe ukrale razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića.

– Zbog sumnje da su počinila krivično djelo krađa, osobe N.R, P.M. i A.L. su uhapšene. Od njih su oduzeti ukradeni predmeti, alkoholna pićai razni trgovački artikli, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku – navodi se u saopštenju.

U saopštednju se dodaje da se ove osobe sumnjiče i da su unazad desetak dana u poslijepodnevnim časovima iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo ukrale određenu količinu alkoholnog pića, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je izdao nalog da se osobe nakon ispitivanja puste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela krađa.