Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HARIS OTKAZAO KONCERT Pjevač teško podnio vijest o smrti prijatelja: “Ovo je ogroman gubitak, svim srcem sam uz porodicu”

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je rano jutros, a zbog ove tragedije njegov prijatelj i kolega Haris Džinović otkazao je koncert u Čikagu, piše Blic.

Kako saznaje Blic, zbog Šabanove smrti Haris koji je trenutno na velikoj američkoj turneji otkazao je koncert. Vijest o tragediji sačekala ga je u Čikagu, zbog čega je Džinović odlučio da danas ne održi unaprijed organizovan koncert. Zbog vremenske razlike Džinović je za smrt prijatelja čuo sa zakašnjenjem, prije nekoliko sati, a vijesti o tragediji je jako teško podnio.

– Ovo je ogroman gubitak za sve nas. U šoku sam zbog svega što sam čuo da se desilo. Teško mi je što sada nisam u Srbiji i što ne mogu da pružim podršku porodici, ali sam svim srcem uz njih.

Podsjećanja radi. Šaban i Haris su višedecenijski prijatelji, a iako se obojica bave muzikom Džinović je u više navrata istakao da oni nisu rivali.

– Mi smo stari prijatelji. Svako ima svoju izgrađenu i trasiranu karijeru. Tako da rivalstvo uopšte nije potrebno, jer svako ima dovoljno svog angažovanja, i sa te strane i kroz tu prizmu mi se ne dodirujemo – rekao je Haris svojevremeno.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO