Hronika

HOROR UMJESTO VESELJA Mlada opisala kakvu dramu je doživjela na svadbi, u tuči joj povrijedili i supruga i brata (VIDEO)

Milica Petrović, mlada sa svadbe u Mionici u kojoj je izbila tuča, ispričala je da je njen brat teško povrijeđen, kao i da je suprug, pokušavajući da razdvoji obezbjeđenje i goste, pao i udario glavom direktno u pod.

HOROR UMJESTO VESELJA Mlada opisala kakvu dramu je doživjela na svadbi, u tuči joj povrijedili i supruga i brata (VIDEO)
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Nakon vjenčanja prešli smo u restoran, gdje je bio moj najuži krug porodice i prijatelja. Otišla sam da se presvučem, da skinem vjenčanicu, i kada sam sišla da se priključim veselju kolo je bilo prekinuto, a mladić kog su prvog pretukli, obezbjeđenje je iznosilo iz sale do toaleta. Krenula sam za njima da vidim šta se dešava, jer je do tada sve bilo mirno i normalno, gosti su se veselili i nije bilo nikakvih incidenata. Takođe, nisam ni znala da će na našoj proslavi biti obezbjeđenje, niko mi to nije rekao, niti sam ja to željela za svoje najmilije priča Milica Petrović.

Slavlje se održavalo u restoranu, a kako navode gosti, pa i mlada, vlasnik restorana je prisustvovao ovom nemilom događaju i ništa nije preduzeo, kako bi spriječio ovaj opšti metež.

– Pokušala sam da uđem u toalet i da vidim šta je sa gostom kog su iznijeli, riječ je o jednom mladiću. Međutim, nisu mi dali ni da provirim u toalet. Nasilno sam ušla i obezbjeđenje je tada krenulo da me gura što dalje od mladića. Rekla sam da sam mlada i da je to naš gost, ali se su nastavili da me odguruju, udarala sam o zid i stubove i kada su gosti i moj muž vidjeli šta se dešava reagovali su. U opštoj gužvi krenula je tuča i toliko jako su gurnuli mog supruga da je pao i udario glavom direktno u pod. Nije se pomjerio, mislili smo da je na mjestu ostao mrtav, bukvalno smo ga oživljavali – prepričava Milica.

Kako navodi, najteže je povrijeđen njen brat, kome je slomljena jagodična kost i koji je smješten u Valjevsku bolnicu.

Pročitajte još

– Tog dana smo pravili i krštenje djetetu, sve je bilo kako treba. Niko nije pravio incidente. Pet čaša je polomljeno, ali bismo to sve platili, takav je ugovor, pa na sahrani se polomi više čaša. Dečko koji je pretučen mi je rekao da je on podigao stolicu u jednom momentu i spustio je, ali da ništa nije uradio osim toga, a pretučen je. Stvarno ne vidim opravdanje za to – navodi mlada.

Kako ističe, niko ne može da nadomesti stres kroz koji su prošla djeca koja su prisustvovala ovome.

– Dijete od četiri godine se ukakilo od straha, stalno je ponavljalo da više nikada neće otići na svadbu, ovo je trebalo da bude najradosniji dan u našem životu, a sve je upropašćeno. Ne znam samo zbog čega, nikakav problem nije bio – zaključuje Milica za Republiku.

Kako prepričava mlada sa svadbe u Mionici, nakon incidenta njen otac je prišao vlasniku, ali nikakav komentar, niti izvinjenje nisu dobili zbog ovog nemilog događaja, piše Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije