Sudbine

“Htjela sam da skočim sa 26. sprata” Jelena Dokić otkrila da se našla U PAKLU DEPRESIJE

Bivša teniserka Jelena Dokić objavila je ispovijest koja je šokirala mnoge.

“Htjela sam da skočim sa 26. sprata” Jelena Dokić otkrila da se našla U PAKLU DEPRESIJE
FOTO: DOKIC_JELENA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona je često govorila o nevoljama i lošim momentima koji su joj se neprestano događali, a sada priznaje da je pokušala da izvrši samoubistvo.

Ona je na Instagramu otkrila da je htjela da se ubije u aprilu ove godine i detaljno objasnila kroz šta je sve prošla.

– Htjela sam da skočim sa 26. sprata i sebi oduzmem život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa mi nema smisla. Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Posljednjih šest mjeseci je bilo teško. Stalno sam plakala, svuda i uvijek. Na poslu sam se skrivala u kupatilo da obrišem suze kako me niko ne bi vidio, do neprestanog plakanja kući u moja četiri zida. Bilo je nepodnošljivo. Konstantna osjećanja tuge i bola jednostavno nisu odlazila i život mi je bio razlomljen, rasturen – počinje Jelena svoju ispovijest.

Ona je napisla da je krivila sebe, kao i da nije mislila da je vrijedna ljubavi.

– Znam da imam još toliko stvari na kojima moram da budem zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osjećam kao da nisam dovoljno zahvalna za sve i samo želim sve da okončam. Takav začarani krug je u mojoj glavi. Rezultat toga je: skoro da sam skočila sa balkona na 26. spratu i to se desilo 28. aprila. Nikada neću zaboraviti taj dan, samo sam željela da bol i patnja prestanu – napisala je ona na Instagramu, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije