Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

HTJELI DA POMOGNU I UMALO STRADALI Stali da pomognu djevojci, pijani mladić im prijetio batinama

Hronika
Autor:

Foto: Infobijeljina/RAS Srbija

Policijskoj stanici Modriča, u ponedjeljak oko 20 časova, prijavljen je nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero u opštini Vukosavlje. Naime Jozo Šimić (65) iz sela Srnava naišao je “mercedesom” sa drugarom Veselkom Petrićem u Jezeru na djevojku koja stajala pokraj puta sva krvava. Kada su je pozvali da joj pomognu i kada je ona sjela u njihov auto, naišao je u velikoj brzini “golf” bez registrskih tablica i tri puta od pozadi udario u “mercedes”.

– Odmah smo pozvali policiju, međutim beli “golf” se tad pojavio i ispred nas i opet tri puta udario u naš auto da bi na kraju udario lijevu stranu “mercedesa” i tom prilikom je slomio točak. Mladić je izašao i “golfa” i počeo je da nam prijeti, posovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan. Došala je policija a on je pobjegao prema Odžaku. Pripadnici MUP-a su preuzeli djevojku koja nam je rekla da je iz Šamca. Mi smo željeli samo da joj pomofnemo jer je bila sva krvava i iscrpljena, najvjerovatnije od batina – ispričao je za Novosti Veselko Petrić, svjedok događaja.

– Odmah po prijavi reagovali su policajci iz Policjske stanice Modriča, pronašli su i identifikovali osobu, te utvrdili da se radi o M.R. iz Odžaka u FBiH i ženi S.T. iz Šamca. M.R. je uhapšen i nad istim je izvršeno alkotestiranje i testiranje na opojne droge, prilikom čega je kod istog utvrđeno prisustvo aklkohola u organizmu i da je isti pozitivan na određenu opojnu drogu. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj – saopšteno je iz Polcijske uprave Doboj.

Kako je pomenuti list saznao radi se o Miletu Raduloviću (25) je iz Novog Grada u opštini Odžak koji je registrovani narkoman i mladić koji od ranije imao problema sa zakonom, dok je djevojka S.T. (27) iz Šamca i kako se nezvanično saznaje predstavila sa kao supruga Radulovića.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO