Digitalna Srpska

Huavei predstavio novu liniju: Pogledajte koje sve prednosti ima ovaj telefon (FOTO)

Kompanije Huavei i Porše Dizajn su sarađivale na specijalnoj Mejt seriji mobilnih telefona i pametnih satova, a to partnerstvo je završeno prošlogodišnjim modelom Mejt 50 RS Porše Edišn.

Huavei, pametni telefon
FOTO: WU HAO/EPA

Sada Huavei ulazi u novu fazu sa svojom linijom Ultimet Dizajn, a prvi uređaj u novoj premium liniji je Mejt 60 RS Ultimet Dizajn.

Gledajući specifikacije, Mejt 60 RS Ultimet Edišn je identičan modelu Mejt 60 Pro+, posjeduje 6,82-inčni LTPO OLED ekran, Kirin 9000 procesor, široku kameru od 48, ultraširoku od 40 i periskopsku telephoto od 48 MP, dok se naprijed nalazi selfi kamera od 13 MP te ToF 3D senzor za dubinu i biometriju.

Uređaj napaja baterija kapaciteta 5.000 mAh.

Huavei, pametni telefon
FOTO: LUKAS BARTH-TUTTAS/EPA

Međutim, vizuelne promjene su očigledne, Mejt 60 RS Ultra je dobio keramički stražnji panel i osmougaoni modul kamere, a moguće je birati između crvene i crne boje sa završnom obradom u dva tona.

Pročitajte još

Kompanija nudi i ekskluzivne besplatne jednogodišnje privilegije za vlasnike Huavei bankovne kartice, a one uključuju VIP salone na aerodromima i željezničkim stanicama, osiguranje od kašnjenja leta, konsultacije sa advokatima te časove jahanja. Huavei nudi i ekskluzivne zaštitne maske Star Dajmond u crnoj i crvenoj boji, koje pokrivaju prednju i stražnju stranu pametnog telefona Mejt 60 RS Ultimet.

Huavei Mejt 60 RS Ultimet Dizajn je dostupan u crnoj i crvenoj boji te po cijeni od 1.641 dolara za konfiguraciju 16/512 GB, odnosno 1.778 dolara za konfiguraciju 16 GB/1 TB.

Prodaja u Kini počinje uskoro, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije