Zabava

"Hvala joj što me je naučila da ne nosim gaćice" Pjevačica otkrila kakav je dobila savjet od Nede Ukraden

Pjevačica Zejna Murkić iznenadila je sve kada je otkrila koji je savjet dobila od starije koleginice Nede Ukraden.

ZEJNA U EMISIJI
FOTO: AMIG SHOW /YOUTUBE/SCREENSHOT

Zejna ne krije da upija i uči od starijih koleginica koje iza sebe imaju veliko iskustvo na estradi. Naime, kada su pjevačicu pitali da li ispod haljine koju je prošetala na crvenom tepihu ima donji veš, bez ustezanja je dala odgovor:

– Ovoga puta na sebi imam gaćice, ali i brushalter. Nemam ni steznik. Smršala sam. Mene je Neda Ukraden naučila da nosim samo čarape bez gaćica. Ona je žena zmaj. Jednom prilikom kada smo ona i ja bile zajedno u garderobi pred snimanje emisije, pokazala mi je kako ona na uske haljine nosi samo grilonke bez gaćica, i onda nema šta da se ocrtava. Hvala Nedi što mi je pokazala da može da se nosi haljina bez gaćica, i što može mnogo atraktivnije da se izgleda na sceni – iskrena je Zejna.

Nekadašnja članica grupe “Luna” jednom prilikom govorila je otvoreno o detaljima iz svog života.

– Imala sam 19 godina kada sam se smuvala s dečkom čiji su roditelji bili dobri prijatelji mog oca i majke. Zabavljali smo se sedam godina, ali su nam se u jednom momentu putevi razišli, pa smo raskinuli. I danas smo u kontaktu, jer mi je ostao u lijepom sjećanju. Inače, svi moji momci su bili „belci“, osim jednog koji je bio Rom. Nisam namjerno birala da bude tako, već se namjestilo. Nikada ne gledam i ne biram ljude prema boji kože ili vjeroispovesti. Isključivo se vodim time kakav je čovjek.

Pročitajte još

Tada je govorila i o svom bivšem partneru.

– Upoznali smo se 2012. godine, kod moje drugarice. Odmah sam znala da će biti otac mog djeteta. U početku nam je bilo lijepo, ali smo se rastali kada je Kjara imala godinu i po. Nije mi prijao njegov način života. Volio je noćne provode i alkohol, a to mi je smetalo. Pogotovo što smo u kući imali malo dijete. Glumio je strogoću, a ja ne volim takve muškarce. Ne mogu da budem u vezi u kojoj nema poštovanja. Muškarac mora ženu da pazi, mazi i drži kao malo vode na dlanu. Zbog njegove sujete i ega nikada se nisam osjetila kao žena. Više smo bili rivali i suparnici. Prošlog ljeta smo pokušali da obnovimo vezu, ali ipak nije uspjelo – bila je iskrena za Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije