Zabava

"Hvala svima koji su uvijek vjerovali u mene" Oglasio se Riki Martin nakon što su optužbe za incest odbačene

Riki Martin se oglasio nakon što su odbačene optužbe za incest koje je protiv njega pokrenuo njegov nećak Denis Sančez (21) zatraživši zatim od suda da odustane od daljeg suđenja.

"Hvala svima koji su uvijek vjerovali u mene" Oglasio se Riki Martin nakon što su optužbe za incest odbačene
FOTO: RICKY MARTIN/YOU TUBE/SCREENSHOT

Nakon što je slučaj odbačen “TMZ” je došao do snimka obraćanja Riki Martina koji je napomenuo da je do sada šutio poštujući zakone Portorika.

– Danas sam pred kamerama jer zaista moram da pričam da bih započeo proces liječenja. Dvije nedjelje nisam smio da se branim jer sam pratio proceduru, zakon me je obavezao da ne pričam dok izađem pred sudiju i saznam da su ove tvrdnje netačne. Ali reći ću vam istinu. Bilo je tako bolno. To je bilo poražavajuće za mene, za moju porodicu, za moje prijatelje. Ne želim ovo bilo kome. Osobi koja je tvrdila ovu glupost, želim mu sve najbolje – i želim da pronađe pomoć kako bi mogao da započne novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću – i da ne povrijedi nikoga. Moj prioritet je sada da se izliječim i kako da se oporavim? Uz muziku. Jedva čekam da se vratim na scenu. Jedva čekam da se vratim pred kamere i da vas zabavim, to je ono što najbolje radim, prenosi Blic Žena.

Hvala svim mojim prijateljima. Hvala svima koji su uvijek vjerovali u mene. Nemate pojma koliku snagu ste mi dali svakim komentarom koji ste napisali na društvenim mrežama. Želim vam ljubav i dobre stvari – i evo nas sa istom snagom i strašću, poručio je Riki Martin.

Podsjetimo, odbačene su optužbe za incest protiv Riki Martina nakon što je pjevačev nećak povukao tvrdnje o zlostavljanju i zatražio od sudije da odbaci slučaj.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu