Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

I DALJE SE BORI SA KILOGRAMIMA Vodio je kviz “Želite li da postanete milioner”, a evo čime se danas bavi!

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Youtube

Ivan Zeljković nekadašnji je voditelj mega popularnog kviza “Želite li da postanete milioner” koji se emitovao na “BK televiziji” i na “B92”.

Zbog ovog angažmana dobio je nadimak “Zeka milioner” po kojem ga mnogi pamte.

Posljednje izdanje ovog kviza emitovano je 2009. godine, a Zeljković tada napušta male ekrane. Voditelj je nakon popularnosti koju je stekao u ovom šou programu riješio da se odseli iz Srbije i promijeni zanimanje.

On danas živi u Dubaiju i bavi se poslom koji je blizak onome što je nekada radio.

– Šef sam produkcije u kompaniji i moj posao je producent u digitalnim medijima. To se prije svega odnosi na video, ali i na druge metode koje su sada veoma aktivne. Video je stvar koja je u mom glavnom fokusu, pogotovo što je u velikoj ekspanziji, što me čini presrećnim. I svih onih dvadesetak godina koje sam proveo na radiju, pa na televiziji daju odlične rezultate – rekao je za “Blic” Ivan koji u Arpskim Emiratima živi sa porodicom.

Ivan Zeljković je priznao da mu je lijepo u Dubaiju, ali da je ipa Srbija nezamjenljiva.

– Svakako da nijedna zemlja ne može da pruži ono što pruža rodna gruda. Sunce ni jednog neba neće grijati kao što naše grije. Koliko može da ti bude lepo u stranoj zemlji, toliko je lijepo ovdje. Jedna prelijepa zemlja prije svega sigurna, kako za djecu, tako i za nas. Nema kriminala i droge, a sa poslovne strane postoji mogućnost da se normalno zaradi – rekao je jednom prilikom poznati Zeka.

Ivan i dalje vodi borbu sa suvišnim kilogramima, a ima nešto drugačiju frizuru, nego u periodu kada nam se smiješio sa malih ekrana. U borbi sa kilogramima mu pomaže biciklizam.

(Puls online)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO