Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

I DALJE SE ŠUŠKA DA JE U KRIZI Ko je još spreman platiti Severini 15.000 evra za nastup

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

„Severinu juri banka zbog kredita od 100.000 evra“, „Severina u dugovima do guše“, samo su neki od naslova portala iz regije koji pišu o novim problemima ove hrvatske pjevačice.

Kako navode, Severina je prije osam mjeseci podigla kredit za snimanje novog albuma, ali s obzirom na to da je u međuvremenu raskinula dugogodišnju saradnju sa bivšim menadžerom Tomicom Petrovićem, pjevačici je posao opao, a time su se i dugovi nagomilali.

Založila stan

– Prije osam mjeseci podigla je 100.000 evra kredita u jednoj banci u Zagrebu, a kao garanciju založila je stan. Prvih pet mjeseci je sve bilo u redu, ali posljednja tri mjeseca nije platila nijednu ratu. Valjda nije imala nastupe, pa nije mogla da zaradi toliko para, jer ona ima još jedan kredit, stambeni. Priča se da je rata čak 7.000 evra – naveo je izvor blizak pjevačici.

Takođe, isti izvor ispričao je da je Severini iz banke stigao dopis da će aktivirati hipoteku ako u roku od 15 dana ne plati sve što duguje.

Severinin svekar, pjevač Dragan Kojić Keba, rekao je da su priča o dugovima čista laž.

– To, milion odsto, nije istina – rekao je kratko Keba.

S druge strane, dobar poznavalac muzičkih prilika za Avaz kaže da nije nemoguće da se Severina nalazi u velikoj finansijkoj krizi.

– U našem poslu zna se desiti da trošimo pare unaprijed. Ustvari, desi se da imamo nekoliko koncerata unaprijed zakazanih, računamo na taj novac, ali se onda koncerti otkažu zbog kiše ili drugih razloga, a pare potrošene – govori ovaj insajder.

Pjesme promašaj

Prema njegovim tvrdnjama, Seve za koncert traži honorar od 15.000 do 20.000 evra.

– Od stare slave se ne živi. Severina se nije prilagodila aktuelnim trendovima, nije pogodila sa nekim pjesmama i zbog toga je sve manje onih koji su spremni da plate takvu cifru za njeno gostovanje – dodao je on.

Petrović bio protiv kredita

Mnogi pretpostavljaju da su Severinini problemi počeli upravo nakon prekida saradnje sa Tomislavom Petrovićem, koji se, kako prenose portali, protivio tome da pjevačica podigne novi kredit.

Takođe, kako se navodi, Severina je čak htjela da podigne kredit preko Petrovićeve firme, ali on ju je odmah odbio.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO