Zabava

"I MUŠKARCI SU SPONZORUŠE" Pjevačica bila slijepo zaljubljena u dečka koji ju je FINANSIJSKI ISKORIŠĆAVAO

Pjevačica Katarina Grujić ima buran ljubavni život, a u jednom od novijih intervjua za domaće medije, otkrila je da je bila u vezi sa dečkom koji ju je finansijski iskorišćavao.

"I MUŠKARCI SU SPONZORUŠE" Pjevačica bila slijepo zaljubljena u dečka koji ju je FINANSIJSKI ISKORIŠĆAVAO
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Danas ima mnogo muških sponzoruša, zato su mnoge žene same. Neki momci iskoriste žene do posljednjeg dinara, a one se toliko zaljube da to i ne primećuju. Kroz to sam i sama prošla – izjavila je Kaća za Informer.

– Imala sam momka koij je bio sa mnom samo zbog interesa i novca. Osjećala sam se kao da sam ja muškarac u toj vezi, jer sam ga finansirala. On mi je bio najveća životna greška. Tužno je što sam to kasno shvatila. Prijatelji su mi na to skretali pažnju u više navrata, ali sam ja izgleda bila toliko zaljubljena da nisam htjela ni da prihvatim istinu – izjavila je Kaća.

Pjevačica nije željela da otkrije koji bivši momak ju je finansijski iskoristio, a s obzirom na to da je pričala kako je imala samo četiri momka, “osumnjičeni” su maneken Boris Stamenković i mladi biznismeni Nemanja Buha iz Beograda, Kosta Obradović iz Crne Gore i Semir Kuzmanović iz Tuzle, prenosi pomenuti medij.

– Mnogi mi ne vjeruju kad kažem da sam sama! Stvarno nisam u vezi jer nameravan maksimalno da se posvetim karijeri. Bolje je za mene da malo napravim pauzu i budem solo – dodaje pjevačica.