Zabava

I ONA SE BAVI GLUMOM Ostaćete bez teksta kada vidite kako izgleda kćerka Tanje Bošković (FOTO)

Glumica Tanja Bošković plijeni svojim šarmom, harizmom i talentom, a za nju kažu da je jedna od najljepših žena sa naše javne scene.

I ONA SE BAVI GLUMOM Ostaćete bez teksta kada vidite kako izgleda kćerka Tanje Bošković (FOTO)
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

A, da je ljepota nasledna, govori i činjenica da je njena kćerka Lana Karaklajić “kopija” slavne glumice.

Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želio i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla. Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocjene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svjež – rekla je ranije glumica.

Posted by Lana Karaklajic on Tuesday, June 28, 2016

Lana je pristala da igra u prvom srpskom 3D filmu „Peti leptir“ zajedno sa majkom i zbog toga što pored nje u filmu igraju i mladi glumci – Marko, sin Miše Janketića, i Mina, kćerka Marka Nikolića.

Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa ćerkom, ali je svkesna da će do toga teško doći jer to Lana izbkegava. Prošlog lketa njih dvije su snimale 3D film „Peti leptir“, ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata kćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

– Mislila da Lana neće htjeti ni da čuje da igra u „Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubijedio. U boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru – iskrena je Tanja.

(Puls)