Biznis

I SADA TRAŽE RADNIKE 10 kompanija koje dopuštaju rad sa bilo kog mjesta

Budućnost posla je u fleksibilnosti: čak i dok se sve više kompanija vraća u kancelarije sa punim radnim vremenom, udaljeni i hibridni poslovi i dalje su popularan izbor za zaposlene širom svijeta.

Čovjek radi za računarom
FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

CNBC javlja da 87 odsto radnika koji su ponudili neki oblik rada na daljinu prihvataju tu priliku i u prosjeku provode tri dana u nedjelji radeći od kuće, pozivajuću se na nedavno istraživanje McKinseyja kojim je obuhvaćeno 25.000 Amerikanaca, piše Blic.

Ipak, teško je pronaći pravi posao sa bilo kojeg mjesta. FlexJobs je otkrio da oko 95 odsto udaljenih poslova ima zahtijeve, bilo da se radi o određenoj regiji, zemlji, državi ili gradu.

Pročitajte još

Kako bi pomogao tražiocima posla da pronađu najbolje poslove na daljinu koji im omogućavaju da rade sa bilo kog mjesta u svijetu, FlexJobs je identifikovao najbolje kompanije koje zapošljavaju za poslove s bilo kojeg mjesta u 2022, analizirajući svoju bazu podataka i gledajući koje kompanije imaju najveći broj Objave za posao za rad sa bilo kojeg mjesta između januara i juna 2022.

Sve kompanije na listi nude poslove na daljinu s punim ili skraćenim radnim vremenom bez ograničenja lokacije i nisu zahtijevali vrijeme u kancelariji.

Evo 10 najboljih kompanija s najvećim obimom oglasa za posao sa bilo kojeg mjesta:

Protocol Labs

Wikimedia Foundation

StudySmarter

Toptal

Achieve Test Prep

ModSquad

Polygon Technology

Superside

ConsenSys

Airbnb

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije