Zabava

"Ići ću i da MIJEŠAM MALTER" Reper opisao kako živi za vrijeme korone

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, kaže da jedva čeka da se završi pandemija korona virusa, kako bi mogao da se vrati svom poslu i nastupima.

"Ići ću i da MIJEŠAM MALTER" Reper opisao kako živi za vrijeme korone
FOTO: GAZDA PAJA/INSTAGRAM

Jedva čekam da se završi korona. Glavni izvor prihoda su nam bili nastupi. Finansijski je teško otkako ne radimo, ne samo nama muzičarima nego svim ugostiteljima. Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da miješam malter. Snalazim se cijeli život, zašto ne bih i sad. Nego, krivo mi je što sam ubo neke dobre stvari, ali korona me je ukanalila – rekao je on za Kurir Stars.

Gazda Paja zatim je otkrio od čega živi već mjesecima, budući da ne nastupa.

– Sreća pa imam neke poslove koji se tiču muzike i izdavaštva. To me je spasilo. Zato pjesma mora da bude dobra, a to je danas teško. Imao sam sreću sa posljednje dvije, tri pjesme, da na platformama gdje zarađujemo, zaradim sasvim okej. Da nije bilo tako, stvarno bi bilo teško i bio bih prinuđen nešto da radim. Teško je ovdje zaraditi. Dosta toga znam u domenu mog posla – montažu, snimanje, softvere, ali ako se muzička industrija ugasi, nema mi druge nego za Beč – kaže reper.

Pročitajte još

Gazda Paja je sa suprugom Vesnom prije nekoliko mjeseci dobio sina Vuka, a sa bebom se, kako kaže, odlično snalazi. Iako se pisalo da mu je supruga blogerka, on kaže da to ipak nije njeno zanimanje.

– Sve radim, a i žena baš kida i trudi se oko toga. Ona je iz Banjaluke. Nije blogerka kao što se pisalo, završila je prava i radila je u telekomunikacijama. Popularna je na Instagramu i šalju joj zahtjeve za reklame, pa je ispala blogerka – objasnio je muzičar.