Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“IDEM U POLICIJU” Bogdanić ljut zbog fotografija iz Teslića koje su NAPRAVILE POMETNJU

Društvo
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Dragan Bogdanić, generalni direktor ZTC „Banja Vrućica“ i bivši ministar zdravlja Republike Srpske, tvrdi da juče nije bio ni na jednom javnom skupu, te da će one koji su objavili fotografiju od 8. marta, prijaviti policiji i tužilaštvu.

Naime, na društvenim mrežama kruže fotografije jučerašnjeg obilježavanja svetog zaštitnika Župe svetog Josipa u Tesliću, na kojima je i bivši ministar Bogdanić, uz napomenu da je, ranije, ovim povodom održana sveta misa u hotelu Kardial na Banji Vrućici, uz prisustvo većeg broja vjernika.

Bogdanić poručuje da je objavljena fotografija od 8. marta, kada nisu bila zabranjena javna okupljanja u Republici Srpskoj zbog širenja virusa korona.

PROSLAVA SV. JOSIPA U TESLIĆUJuče 19. marta Župa sv. Josipa u Tesliću organizovala je proslavu svog sveca zaštitnika….

Gepostet von TESLIĆKE NOVINE am Freitag, 20. März 2020

– Juče smo, oko pola jedan, ispratili posljednju grupu turista iz Hrvatske. Nakon toga sam otišao na ručak kod župnika, sa kojim inače sarađujem i on je objavio fotografiju na Fejsbuku. Naglašavam, nije bilo nikakvog okupljanja, riječ je o ručku, a misa je bila 8. marta. Upravo idem u policiju, a obratiću se i tužilaštvu, zbog svih nesitina – poručuje Bogdanić.

Župnik Ivan Ravlić kaže da je kod njega na ručku juče bilo šest ljudi.

– Ja sam napravio fotografiju i objavio je, ali to nema nikakve veze sa događajem od 8. marta, kada je održana sveta misa – ističe Ravlić.

Iz Policijske uprave Doboj potvrdili su da je skup bio 8. marta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO