Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Igor Vukojević privodi kraju album dječjeg hora “Pačići”

Kultura
Autor:

Foto: Rajko Lazić/RAS Srbija

Igor Vukojević, uz uspješnu solo karijeru i angažman u fantastičnoj „Chetvorci“, već nekoliko godina uporedo radi na muzičkom obrazovanju mladih u okviru muzičkog ateljea „Igor Vukojević“.

Svoje bogato znanje i višedecenijsko iskustvo u muzici i na sceni, kroz ovu školu gitare i pjevanja koja djeluje u Doboju, Igor prenosi na polaznike kroz posebno osmišljen edukativni program prilagođen za sve uzraste.  Škola i onima koji već „plove muzičkim vodama“ pruža mogućnost da vježbaju i nadograđuju svoje znanje.

Nakon samostalnog singla „Kapija“, koji je objavio prošlog mjeseca, i debitantskog singla benda „Chetvorka“, „Svila“, na red je došao i muzički projekat u koji je Vukojević uključen kao autor i producent, a čiji značajan dio su solisti iz njegove muzičke škole.

Foto: Rajko Lazić/RAS Srbija

Nikolina Lazić i Anastasija Popović

– Ubrzo će biti završen album dječjeg hora „Pačići“ pod dirigentskom palicom profesora muzike Aleksandra Vukojevića, sa solistima iz muzičkog ateljea “Igor Vukojević”. Producent sam projekta, kao i većinski autor, ali ću s ponosom pomenuti još dva autora. U pitanju su moj otac i sin, Vladimir i Vuk Vukojević. Pjesme su nastajale u protekle dvije godine. Neke su već predstavljene na regionalnim dječijim festivalima. Izdvojio bih dva zapažena i nagrađena nastupa mojih princeza, pjesmu „Ples“ koju je izvodila Nikolina Lazić, a koja je okrunjena sa Gran Pri međunarodnog dječijeg Đurđevdanskog festivala u Banjaluci, te pjesmu „Majko zemljo“ u izvođenju Anastasije Popović, koja je osvojila Gran Pri na festivalu „Majski cvijet“ u Tuzli – kaže Igor Vukojević.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO