Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IMA ŠESTORO DJECE Kćerke Siniše Mihajlovića su u RIJALITIJU, a on je po prvi put progovorio o TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU koji je iza njih

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/Viktorija Mihajlović/Screenshot

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović otac je šestoro djece, a petoro je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Arijanom, italijanskom televizijskom zvijezdom.

Siniša je otkrio da su supruga i on čekali još jedno dijete, međutim, kako kaže, trudnoća je stopirana.

– Prije samo nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dijete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dijete sa 50 godina je slično početku, osjetiš se ponovo mladim. Moja žena pati zbog toga, znam, vidim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dijete bio izazov vremena – rekao je Siniša za “Gazetu”.

Siniša ima dvije kćerke – Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina – Miroslava, Nikolasa i Dušana, a budući da njegova supruga važi za pravu ljepoticu ni njihove kćerke ne zaobilaze komentari da su ljepotu naslijedile od majke.

Pored djece koju ima sa suprugom, Mihajlović ima vanbračnog sina Marka koji živi u Italiji.

– Od samog početka, kad je došao na svijet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro – rekao je jednom prilikom Mihajlović.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO