Zabava

Ima zgradu u Dubaiju od 20 spratova: Muž Helene Topalović posjeduje pravo bogatstvo (FOTO)

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena, udala se sredinom septembra za svog izabranika Dragana Aleksića bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, koji očigledno radi sve da je usreći.

Ima zgradu u Dubaiju od 20 spratova: Muž Helene Topalović posjeduje pravo bogatstvo (FOTO)
FOTO: HELENA_TOPALOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Tako se sada Helena na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, pohvalila buketom cvijeća koji je dobila od svog dragog.

– Muž – napisala je stavila emotikon srca.

Osim što sa mužem putuje na luksuzne destinacije, pa su tako bili na medenom mjesecu na Sejšelima, on je obraduje i nekim manjim stvarima svakog dana.

Tako je Helena pre nekog vremena objavila da je dobila ogroman televizor od supruga, a na osnovu toga što je izjavila da bi bilo lijepo da imaju projektor.

Podsjetimo, Helena se vjerila početkom septembra u Marbelji i pokazala skupocen prsten koji je dobila od svog vjerenika, a nakon toga su uživali na Ibici. Mnoge je iznenadila činjenica da se Helena udala, jer niko nije očekivao da će se vjenčanje odigrati tako brzo.

Ona je blistala u prelepoj venčanici, a za iznajmljivanje iste odvojila je između 400 i 500 evra. Dan posle svadbe spekulisalo se da je Helena u drugom stanju, te da se zato tako brzo udala, međutim, ona je svima stavila do znanja da to nije istina.

Kako piše 24sedam, Helenin suprug je biznismen, koji posjeduje jednu zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova, a ona je na ovoj destinaciji bila početkom godine, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije