Zabava

IMAJU VELIKI PROBLEM Otkriveno zbog čega su Stanija i Marko KRILI VEZU

Starleta Stanija Dobrojević pomirila se s crnogorskim manekenom Markom Markovićem, a kako navode domaći mediji, nije željela da prizna da su ponovo zajedno zbog neprijatnosti koje su im se dešavale.

IMAJU VELIKI PROBLEM Otkriveno zbog čega su Stanija i Marko KRILI VEZU
FOTO: INSTAGRAM

Naime, kako navodi izvor za Alo, glavni razlog zbog kojeg je Stanija željela da sakrije svoju vezu od medija i javnosti, jeste taj što u posljednje vrijeme ima neprijatnosti sa nekoliko opsednutih fanova koji je uhode i prate.

– Njih dvoje se bukvalno ne odvajaju, čak i treniraju zajedno. Po povratku iz teretane obavezno odlaze do marketa gdje kupuju zdrave namirnice za pripremu večere, a za to je uglavnom zadužen Marko, jer Stanija rijetko gdje ima mira. Haos je gdje god se pojavi – priča izvor blizak paru.

Inače, kako se šuška po Novom Sadu, brojni opsednuti fanovi ne prestaju da prate mladi par, te im svakodnevno idu u stopu kad god izađu iz zgrade i krenu negdje.

– Stanija i Marko nemaju mira. Takvi “obožavaoci” im smetaju, pa se trude da se što manje kreću na javnim mjestima kako ne bi morali da dolaze u neprijatne situacije. Privatnost očigledno mogu imati jedino u inostranstvu – zaključuje izvor za Alo, prenosi Blic.