Svijet

IMALA DOKAZE O ZLOČINIMA Anonimusi objavili šokantne podatke o smrti princeze Dajane (VIDEO)

Anonimna grupa Anonimusi, koja se vratila poslije tri duge godine pauze, dodala je ulje na vatru teorijama zavjera koje okružuju fatalnu nesreću u kojoj je 31. avgusta 1997. godine stradala princeza Dajana.

IMALA DOKAZE O ZLOČINIMA Anonimusi objavili šokantne podatke o smrti princeze Dajane (VIDEO)
FOTO: FEHIM DEMIR/EPA

Tviter nalog grupe objavio je neke šokantne detalje o smrti princeze Dajane od kojih će vas podići žmarci. Anonimni tvit sugerisao je da je smrt princeze Dajane navodno bila daleko veća zavjera kraljevske porodice kojoj je pripadala, Prenosi Srbija Danas.

Hakerska grupa snažno nagovještava da je kraljevska porodica morala da prikrije svoje tajne i da bi to učinila, oni su navodno planirali da eliminišu princezu Dajanu i da je trajno ućutkaju.

Godine 1996. princeza se razvela od princa Čarlsa. Prije nego što je prekinula veze sa kraljevskom porodicom, princeza Dajana je zabilježila štetne dokaze o povezanosti trgovine ljudima sa kraljevskom porodicom. Prema Anonimusima, princeza Dajana je snimila svjedočenje žrtve koja je navodno silovana u Kraljevskom dvoru. I ne samo to, Dajana je takođe radila na tome da dobije više svjedočenja žrtava i stvori dokaze o zločinima.

Ali, i pre nego što je Dajana to mogla da učini, preminula je u saobraćajnoj nesreći. Anonimusi otkrivaju kako to nije bila nesreća već navodno ubistvo Dajane koju su njeni sljedbenici zvanično zvali Ruža Engleske.